Event Helgeland

Event Helgeland er en del av Event Group som tilbyr tjenester etter skreddersøm for bedrifter og grupper også i Lofoten, Finnmark og på Svalbard.

Vi skaper unike opplevelser i unike omgivelser. Enten du er på jakt etter kick-off, firmaturer eller konferanser, skaper vi rammer som gjør det ordinære til det ekstraordinære. Vi er en gruppe mennesker som lever for å levere alt dere trenger fra flybilletter, transfer, overnatting, bespisning og aktiviteter. Vi samarbeider med aktører med stor lokal kunnskap og tilbyr personlig vertskap med lang erfaring.

Vår viktigste jobb er at dere skal slippe å tenke på noe annet enn å nyte oppholdet og opplevelsene. Det er dette vi mener når vi sier vi vil være det perfekte vertskapet. Vi vil at dere skal føle dere som hjemme når dere er borte. Og vi vil sørge for at når dere forlater oss, vil dere kjenne på hjemlengselen.

Vi tror at alle sanser skal påvirkes — alt fra smak til følelser. Det tror vi best gjøres ved å få de største og beste opplevelsene sammen med andre. De beste opplevelsene får man ikke med ferdige ”pakker”. De må tilpasses hver enkelt. Derfor tilbyr vi ikke ferdige løsninger. Vi tilbyr derimot uante muligheter for de mest utrolige opplevelsene.

Håkon William Skog Erlandsen
E-post: haakon@eventhelgeland.no
Tlf.: (+47) 99 16 76 65
Jim Eide
E-post: jim@eventhelgeland.no
Tlf.: (+47) 41 47 00 00
 
 
 

Sett i gang!

Drømmeturen er ikke langt unna. Gi oss din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Våre verter vil sørge for at dere får en opplevelse som ikke går i glemmeboken.

 • BEDRIFT:
  Kick-off
  Konferanser
  Strategimøte
  Firmatur
  m.m.
 • GRUPPER:
  Familietur
  Guttetur
  Jentetur
  Feiringer
  m.m.
START REISEN HER